Geonytt relanseres!

Tidene forandrer seg, og vi blir alle mer digitale.

Magasinet GEO vil fra 2021 ikke komme ut i trykket versjon, men utgiver GeoPublishing vil opprettholde og utvikle sine nettsider med bred nyhetsdekning fra industri og forskning/undervisning.

NGF ønsker fortsatt å ha et medlemsblad med informasjon og interessante artikler, og styret jobber nå med å relansere vårt tradisjonelle Geonytt på en digital plattform.

Dette vil gi oss en spennende mulighet for økt engasjement blant medlemmer på tvers av fagdisipliner og geografisk tilhørighet.

 

Geonytt navn og logo

I Geonytt vil det i hovedsak bli informasjon til og fra våre medlemmer. Det kan være morsomme geologiske anekdoter, sammendrag av PhD og MSc oppgaver, informasjon av arrangement som konferanser, møter, ekskursjoner, lokalavdelingsinformasjon, bokomtaler og bilder av spennende geosteder.

Har du en artikkel liggende som du har lyst til å sende inn? Ideer på hva som kan være interessant å lese om, kjenner noen som kanskje kunne tenke seg å bidra med noe?

Send ideer, artikler og bilder til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så vil redaksjonen som består av Hans Arne Nakrem (NHM) og Thorbjørn Kaland (HVL) sammen med sekretariatet se på det og ta med aktuelt stoff i utgivelsene.

I 2021 tar vi utgangspunkt i 4 utgivelser, første utgave vil komme i løpet av mars.  

AkerBPsvarthvit1 NGUlitenfarge ngi logo svarthvit Equinor PRIMARY logo RGB BLACK sandvik-logo svarthvit
Lundin svarthvit od svarthvit
logo visneskalk ranagruber svarthvit

 

AkerBPsvarthvit NGUlitenfarge
ngi logo svarthvit statoillogo svarthvit
sandvik-logo svarthvit dongenergy
Lundin svarthvit ranagruber svarthvit
 
od svarthvit logo visneskalk